Thuis

Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

De Opto-elektronicaco. van Shenzhenlecede, Ltd. Is de belangrijke leverancier van LEIDENE vertoningsoplossingen, wat in R&D, productie en marketing van LEIDENE Vertoning is gespecialiseerd. Gevestigd in ons eigen industrieterrein, behandelt LECEDE een district van meer dan 25.000 M ² in één blok. Wij konden productiecapaciteit meer dan 10.000 vierkante meters per maand voor de LEIDENE vertoningen, dankzij onze goed uitgeruste automatische productielijnen, en geschoolde arbeiders verzekeren.

 

Lecedenadruk bij kwaliteit en de dienst, en buiten het overwegen van de het tonen effect en kostenfactoren, besteden wij meer aandacht aan de oude gebruikende stabiliteit van producten en klantentevredenheid. Al productieproces van technische onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, testproductie, ontwerpcontrole, de test van de ontwerpkwaliteit, materiële selectie, proefproductie en massaproduktie van elk product heeft een reeks van strenge standaardcontroleprocedure en norm. In het aspect van beheer, hebben wij onafhankelijk een reeks van snel en efficiënt beheersysteem van orde ontworpen die, productie controle en het plannen, het materiële kopen, procesbeheer, levering, naverkoop en kwaliteitsanalyse verzekeren om de beste prijs, de kwaliteit, de levering en de dienst voor klanten te verlenen ontvangen.

 

Tijdens de ontwikkeling van het afgelopen decennium, lopen wij altijd na normalisatie in ontwerp, processen om te vervaardigen en technieken, materiële systemen, productenlijn. Nu hebben wij een volledig productiesysteem opgebouwd.


De normalisatie verzekert ons product met goede kwaliteit die verschillende markten en klanten kan samenkomen. Wij verlenen OEM&ODM-ook de dienst volgens de behoeften van onze klanten. De „kwaliteit, Efficiency, wordt Uitvoerige overweging“ benadrukt voor het creëren van waarde voor klanten.

 

Wij hebben ons onophoudelijk geconcentreerd op ontwikkelingen van nieuwe geleide vertoningsproducten, met more and more investering, en technische inspanningen; Met uitstekende, gekwalificeerde producten, en de eminente diensten, is Lecede hoogst geprijst door cliënten van binnenlands en overzee. Wij voeren meer dan 50 landen en districten, met meer dan 1, 000 projecten uit, zoals de V.S., Duitsland, Rusland, de Oekraïne, Spanje, Oostenrijk, Slowakije, Polen, Turkije, Cyprus, Israël, Mexico, Argentinië, Chili, Bolivië, Colombia enz. die daar worden gebouwd.

 

Hoop kunnen wij prachtige LEIDENE vertoningen voor u maken!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Opgericht in 2004, is de Opto-elektronicaco. van Shenzhen Lecede, Ltd, dat als Hi-Tech onderneming in Shenzhen-stad wordt gerechtigd, volledig uitgerust met moderne faciliteiten om hoogte te vervaardigen - kwaliteits LEIDENE producten na decennium snelle ontwikkeling. Gevestigd in Shenzhen, wijdde China zich, Lecede-Opto-elektronicaco., Ltd aan ontwerp, onderzoek, productie, het verkopen, enz.-zullen de Klanten de kant en klare dienst na het vestigen van samenwerking tussen bedrijven ervaren. De reeksen producten die door Lecede Optoelectronics Co., Ltd worden gemaakt hebben brede toepassing in vele landen en aan Amerika, Europa, Afrika op de markt gebracht en de Zuidoostaziatische landen, de Opto-elektronicaco. van enz. Lecede, Ltd betalen grote nadruk over de innovatie van technologie en milieubescherming. Het is dicht gebonden met sommige bekende universiteiten en onderzoekinstituten.

Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd. Shenzhen Lecede Optoelectronics Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : LECEDE

Aantal werknemers : 200~400

Jaarlijkse omzet : 2,000,000-3,000,000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit full color led scherm voor verkoop Van goede kwaliteit full color led scherm voor verkoop Van goede kwaliteit full color led scherm voor verkoop Van goede kwaliteit full color led scherm voor verkoop
gtag('config', 'AW-782819897');